CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20 november 2008

PÅ SWINGERSFEST PÅ BDSM-KLUBBEN del 1

Vart han än vände sig hörde han ljud av människor som kysstes, stönade av smärta eller njutning - det var svårt att avgöra vilket (kanske var det rentav samma sak med tanke på vilka människor som var där), samtalade viskande och blev knullade bortom sans och vett. Han hörde även det hårda ljudet av en handflata som träffade en kind, och vinandet av en piska genom luften, varvat med återhållna kvidanden och stön från den som fick smaka på den niosvansade katten.

Han ryckte till när han kände fingrar runt sin ena handled, men slappnade av då han kände igen rösten av den mystiska mörka kvinnan som lockat med honom upp. Hans upphetsning hade stegrats radikalt av alla de omgivande paren, som så uppenbart hade tagit plats där ovanför trappan för att njuta av en session riktigt kinky sex, och han kunde knappt bärga sig innan han fick visa henne vilken väluppfostrad undergiven masochist han var, och hur mycket han faktiskt tålde. Han var ju inte direkt en duvunge i BDSM-kretsar, även om detta var första gången han åkt till deras swingersklubb utanför Hamburg.

Snart hade de nått en ledig plats på golvet, och hon saktade ner på stegen. "Sträck fram händerna", sa hon lågt, men bestämt, och rasslade med handbojor vid hans ena öra. "Men, men...", försökte han protestera. En rungande örfil fick honom att inse sitt misstag i att försöka komma med invändningar mot hennes ord, och han bet sig i kinden för att inte stöna av den oväntade smärtan. "Inga men. Här är det Jag som bestämmer. Och om Jag vill att du ska tillfredsställa Mig, och Mina önskningar, lyder du, din kåta lilla slyna." Och, han önskade ju inget hellre, så vad kunde han göra?

"Ja, Mistress", svarade han och sträckte fram händerna, och kände strax det kalla stålet omge handlederna när hon knäppte fast dem. "Nu är du Min egendom, och gör vad än Jag vill ända tills Jag är nöjd", sa hon och skrattade hest. "du kan börja med att knäfalla framför Mig. Ner på golvet med dig, där du hör hemma, din odugling."

Han böjde först det ena knät och sedan det andra, för att kunna knäfalla utan att tappa balansen. Blicken höll han fästad vid tåspetsarna på hennes lårhöga svarta stövlar, vars metallklackar såg härligt vassa ut, och som han kunde föreställa sig skulle gnaga hål på skinnet på hans ollon om hon skulle bevärdiga honom med att trampa på hans kuk. "Vad väntar du på, din usling? En inbjudan från hovet?" Han kände att han hade dröjt vid tanken på klackarna mot sitt ollon lite för länge, när han hörde hennes ord och kom snabbt tillbaks till verkligheten. "Slicka Mina stövlar, din kåta lilla slyna, och se till att göra det noggrant, om du vet vad det betyder!"

Han lutade sig ner mot hennes ena stövel, och lät näsan fyllas av den eggande doften av läder samtidigt som han sträckte ut tungan. Stövlarnas mjuka läder var inhöljt i ett tunt lager av intorkad lera, som om hon hade haft på sig stövlarna utomhus strax efter en regnskur. Leran kändes sträv mot tungan, men han njöt av att känna jord- och sandkornen skava mot gommen, och knastra mellan tänderna. Han gick grundligt över stöveln millimeter för millimeter och slickade den som om hans liv hängde på det. Hon hade satt sig på en barstol nu, och han hörde henne tända en cigarett.

Kontrasten av klackens kalla metall mot tungan fick honom att rysa till. "Gapa!", befallde hon strax därefter, och han lutade huvudet bakåt med munnen öppen. Han kände hur det brände till när den glödheta askan träffade tungan. "Svälj, din värdelösa slyna. du ska vara tacksam för att Jag har valt att lägga Min värdefulla aska i din hormun." Det var första gången han hade ombetts att agera askkopp, och den unkna smaken av aska fick honom att känna sig precis så smutsig och värdelös som han visste att han var.

Hon granskade sin stövel, och gav den med viss tvekan godkänt, även om hon tyckte att han hade tagit onödigt lång tid på sig. Han var rejält upphetsad nu, och kände kuken stå som ett spjut. När hon fick syn på hans stånd skrattade hon, och sa: "du har den fulaste lilla slavkuk Jag någonsin har sett. Skäms du inte för att visa den i all sin ynkedom för Mig? Har du ingen skam alls i kroppen?" Han kände hur rodnaden spred sig över ansiktet, och sänkte blicken ytterligare. "Svara Mig, då!" uppmanade hon honom. Skamset klämde han fram ett "Jo, Mistress. jag vet att min äckliga lilla slavkuk är motbjudande. Förlåt mig, Mistress."

Han hade sällan upplevt en kvinna som så snabbt, och så totalt hade tagit kommandot över honom, och som han kände att han helt och fullt kunde lita på. Hon utstrålade erfaren dominans lång väg - det hade han känt redan då de var kvar bland de andra på nedervåningen. Hon kommenderade honom att lägga sig framför stolen, så att hennes skosulor skulle slippa bli smutsiga igen efter att han hade slickat dem rena - även om hon inte var helt nöjd med hans insats. Handbojorna skar in i handlederna när han la sig på mage med armarna under sig, och höger kind tätt intill golvet framför hennes stol.

När hon tog första steget på hans ena skuldra, och han kände stilettklacken av metall borra sig in flera centimeter i huden drog han djupt efter andan. Hon menade allvar - det var inga tvivel om det. Hon gick fram och tillbaka över hans rygg. Vissa steg var mer smärtsamma än andra - de som träffade emellan revbenen gjorde riktigt, riktigt ont - men han lyckades låta bli att oja sig. Bara vid två tillfällen undslapp han sig ett stönande läte av smärta, men det var tillräckligt för att hon skulle åthuta honom och sätta på honom en gag. Han hörde henne skratta sexigt - ljudet lät som det kom från en plats långt nere i hennes svalg - när hon sakta men bestämt drog klackens kant längs hans ryggrad.

Han visste att den hade lämnat ett märke som inte skulle försvinna på flera dagar, det kändes på den brännande sveda som översvallade honom. Tydligen var detta något hon var speciellt förtjust i, för det tog inte många sekunder förrän hon upprepade rörelsen, nu ännu hårdare. Han var säker på att huden hade slitits bort på sina ställen, och han njöt av varje millimeter. Äntligen en riktig tramplingsadist som förstod att ta i med hårdhandskarna och inte hålla på och dra lite halvhjärtat med en plastklack som knappast kändes. Hon lät sina klackar skapa ett avancerat rutnät på hans rygg, tills det kändes som om han var helt hudflängd. Tanken på vilka påminnelser han skulle få varje gång tyget i hans tröja skulle snudda vid ryggen - gott som räcker länge, med andra ord - gjorde honom ännu kåtare, och han kände att han inte skulle kunna hålla tillbaka utlösningen länge till.

Hon kommenderade upp honom i sittande ställning, och fastän det inte var helt lätt, snurrig som han var av allt adrenalin och alla endorfiner som sprutade i kroppen på honom, och med fastbojade händer, lyckades han sätta sig framför henne. Hon började tåa ollonet på hans sprängsvullna kuk, och sparkade det nonchalant än åt vänster och än åt höger. Hela tiden hörde han hennes hesa skratt, och hennes mumlande kommentarer om vilken vämjelseväckande uppenbarelse hans kuk var. Han kved runt gagen i munnen av den ljuva smärta som strålade ut i kroppen av hennes omilda behandling av kuken. "Nu vill Jag se vad du går för, din lilla slinka. Tål den äckliga slavkuken att bära Mistress vikt?"

Hon hade inte mer än yttrat orden förrän hon ställde sig, med hela sin vikt, rakt på hans ollon. Utan gag skulle han förmodligen ha skrikit i flera hundra decibel, men nu var ett kvidande allt han fick fram. Han kände hur tårarna steg i ögonen av smärtan. Helt obekymrad flyttade hon sig, så att ollonet hamnade mitt under hennes ena klack, och sedan stampade hon till med full kraft. Det blev för mycket för honom, och samtidigt som tårarna svämmade över av den obeskrivliga smärtan kände han hur sperman började pumpa ur kuken. Det kändes som han aldrig skulle sluta spruta, som att satsen bestod av flera liter.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

0 kommentarer: