CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

24 november 2008

MASTERS KÅTA LILLA SLINKA del 2

Tidigt nästa morgon fick hon ett sms av Master där det stod att hon skulle få besök under dagen.

"Kl 14 kommer Leif. Ta hand om han som om d var jag som kom. Lyd, annars blir d synd om dig! Jag e skyldig han lite pengar så du ska ut o jobba i kväll, din lilla hora. D gillar du väl? Få en massa kuk i dig av främlingar. Minst 3000 ska du ha me hem till han, annars... Utan gummi i analen ger mest deg. Ett tips bara."

Det pirrade till i henne av spänning. Hon var hedrad över att Master kände så stort förtroende för henne att hon skulle få ansvaret att betala Hans skuld. Master måste verkligen mena allvar med henne. Leif kom hon inte riktigt ihåg vem det var - de var ju så många, alla Masters kompisar. Det där med att sälja sig var hon inte obekant med; Master hade vid flera tillfällen låtit henne betjäna Hans kompisar på alla upptänkliga sätt - inte för att hon hade fått ett öre för det, men hon hade sett Master stoppa ner pengar i plånboken efteråt. Det gick ingen nöd på henne. Master tog hand om henne på bästa sätt. Han köpte ofta kläder till henne. Kanske inte de kläder hon själv skulle ha valt i affären, men Han förstod sig på sådant så mycket bättre. Han köpte smink och parfym också, trots att Han inte ville att hon skulle använda det annat än hemma med Honom.

Strax före kl 14 ringde det på dörren, och hon kastade en sista blick i spegeln och rättade till håret innan hon gick och öppnade ytterdörren. Inte så pjåkigt alls, om hon fick säga det själv. De turkosa strumporna hade Master köpt för att Han tyckte att de passade så bra till den chockrosa kjolen och hennes gröna pumps. Och eftersom hon skulle ta emot Leif som om det var Master som kom fick det bli den utstyrseln idag. Hon satte på sig sitt finaste leende och öppnade dörren. Örfilen hon möttes av kom helt överraskande och Leif svor åt henne, och undrade om hon tyckte det var lämpligt att låta sin vikarierande Master vänta en och en halv minut utanför dörren. Förskräckt över inledningen på deras eftermiddag och kväll tillsammans började hon urskulda sig.

Han tog tag i hennes hår och tvingade ner henne på knä framför sig. Det var dags för produktkontroll, sa han. Han drog ner gylfen och halade fram sin ganska tunna men långa kuk. Hans könshår var alldeles grått, och väldigt, väldigt långt men glest, och han luktade så där som gamla gubbar ofta gör, en blandning av pungsvett och gammal intorkad urin. Han tvingade henne att ta honom i munnen, och han styvnade snabbt. Hans hand bakom hennes huvud satt som ett järngrepp, och omöjliggjorde alla eventuella rörelser från hennes sida. Hon var helt enkelt tvungen att ta honom långt ner i halsen, trots att hon tyckte det var riktigt obehagligt. Snart kände hon att han med sin lediga hand hade dragit av sig bältet. Han lyckades få runt det kring hennes hals, och drog åt tills hon nästan inte kunde andas. Hon hoppades att det inte skulle dröja alltför länge innan han kom, så att hon fick frisk luft igen, inte bara den sura lukten av otvättat gubbkön genom näsan.

Hon förde upp sin ena hand och började massera prostatan utifrån, genom att trycka bakom pungen med ett par fingrar. Först verkade han tro att hon skulle fingerpulla honom i analen, och drog åt bältet så att det svartnade för hennes ögon, men sedan slappnade han av, och bältet lossades lite runt hennes hals. Hennes taktik verkade fungera. Hon kunde se hur pungen började dra ihop sig, och smaken av säd blev starkare i munnen för varje gång hon tryckte på prostatan. Snart kände hon den första kaskaden av säd djupt nere i halsen, och sedan svimmade hon.

Han hade lutat sig bakåt när han kom, och inte tänkt på att han hade bältet i handen, utan dragit åt så att hon inte fått någon luft alls. Hur länge hon var borta visste hon inte, men när hon kom till sans igen hörde hon att han var och tvättade sig (!) i badrummet. Själv gick hon för att messa Master och tala om att hon hade varit en duktig flicka. Nu återstod bara kvällens övningar...
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

0 kommentarer: