CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20 november 2008

MASTERS KÅTA LILLA SLINKA del 1

För första gången skulle hon låta sig domineras via mobilen. Hon hade fått lova Master att vara tillgänglig på telefonen dag som natt, och oavsett var hon befann sig, för att deras 24/7-förhållande skulle upprätthållas, trots att Han var på tjänsteresa i Sydostasien. Eftersom hon var väl medveten om att hon skulle bli bestraffad både hårt och länge när Han kom hem igen om hon inte lydde var hon angelägen om att aldrig vistas längre än max ett par meter ifrån mobilen.

Redan när Han satt i transithallen på flygplatsen hade det första meddelandet kommit.

"Tro inte att du kan slarva nu, din slyna, bara för att Master e bortrest. Jag vill att du vrider bröstvårtsklämmorna fram o tillbaka så hårt du kan i tre minuter utan å ta loss dem. Fotografera sen de svullna, illröda bröstvårtorna, o mms:a bilden till Mig."

Typiskt nog stod hon i kassakön på ICA - hon hade köpt lite choklad, ett paket kex och en stor flaska Fanta att ha som tröst medan Master var borta. Hon såg sig omkring. Affären var näst intill tom, de skulle stänga om en dryg halvtimme. Hon tänkte snabbt. Masters ord var hennes lag, och hon visste att hon inte borde dröja med att fullgöra sin uppgift. Dessutom skulle hon aldrig kunna erkänna att hon inte var hemma - Master hade försäkrat sig om att hon hade alla saker hemma som hon skulle behöva under Hans bortvaro före Han åkte. Han gillade inte att hon gick till affären på egen hand.

Snabbt gick hon ur kön, och simulerade att hon hade glömt att köpa bittermandelolja. Hon var tvungen att komma på något ovanligt ifall någon skulle fråga varför hon irrade omkring bland hyllorna. I gången mellan kaffet och riset fanns det ett litet prång in mellan paketen (halvpallen med kaffefilter nådde inte lika långt ut i gången som de övriga artiklarna). Hon böjde sig in, och vred på bröstvårtsklämmorna genom tröjan. Hon kände hur det ömmade, men ville som sagt inte göra Master besviken. Om Han ville ha illröda bröstvårtor skulle hon se till att Han fick illröda bröstvårtor, det var hennes skyldighet att hålla Honom nöjd.

Hon hade inte en aning om hur länge hon hade stått och vridit klämmorna i sina ömmande bröstvårtor, halvt inkrupen under hyllan i affären, när hon hörde: "Har du tappat något, lilla vän? Eller mår du inte bra?" Hon vände sig om och såg en gammal tant bekymrat betrakta henne uppifrån och ner. "Nej... Eller, jo... Alltså, jag tappade en... knapp ur min jacka, fast jag hittade den precis. Tack för att du frågade." Hon kände hur hon rodnade i hela ansiktet. Tanten gjorde en gest mot jackan och sa: "En knapp ur jackan? Det låter underligt. Den knäpps ju med dragkedja!" Mimmi var tvungen att tänka snabbt nu - hon hade inte många minuter på sig innan Master skulle bli otålig för att hon inte hade skickat något bildbevis på att hon hade följt Hans uppmaning. "Ur en annan jacka. Jag hade knappen i fickan. Jag måste gå nu." Hon skyndade iväg från den rara, men alltför nyfikna tanten.

Just när hon var på väg att bli desperat såg hon en skylt hon aldrig tidigare hade lagt märke till, borta vid fruktdisken. Kundtoalett stod det med en illustrativ pil mot en dörr bredvid. Hon skyndade däråt, och öppnade dörren. Det var inte direkt ett hemtrevligt rum, men hon fick i alla fall vara ifred. Hon försäkrade sig om att dörren var låst före hon drog upp sin tröja. Höger bröstvårta hade redan börjat svullna efter behandlingen vid kaffefiltren, men hon fortsatte ändå. Hon vred snabbt och nästan brutalt samtidigt som hon bet sig i insidan av ena kinden - det gjorde ju faktiskt ganska ont. Eftersom hon inte visste hur lyhört det var vågade hon inte riskera att stöna eller låta av smärtan - hon ville ju inte bli till åtlöje när hon kom ut i affären igen. Snart hade tre minuter gått, och hon kände hur det började bränna i bröstvårtorna.

Snabbt upp med mobilen, och så tog hon en bild av sina blottlagda bröst. Men, den första kunde hon inte skicka till Master. Hon hade fått med en bit av väggen bakom, och här på ICA var den vitmålad, till skillnad från hennes egen latte-bruna badrumsvägg. Hon försökte igen, och lyckades den här gången. Hon letade upp hans nummer i telefonen, och skickade iväg fotografiet. Sedan rättade hon snabbt till behån och tröjan, och låste upp dörren och gick mot kassan, medan de i högtalarna meddelade att affären skulle stänga om fem minuter och alla kunder ombads söka sig mot kassan. Det var bara hon och personalen kvar i affären nu, och just som kassörskan sa: "Var det bra så? 56,50, tack." hörde hon sms-signalen från sin mobil. Hon betalade, och kastade ner varorna i sin väska och gick ut genom entrédörren. Hon öppnade sms:et och läste:

"du har klarat ditt första uppdrag, som den lydiga lilla slampa du e. Slappna inte av o börja slarva, för detta var bara d första, men inte d sista Jag kommer å kräva av dig under tiden Jag e borta. Glöm inte d. I kväll innan du somnar förväntar Jag Mig att du trycker in buttpluggen i din kåta slynröv. Inge fusk med glidmedel nu, din värdelösa lilla slampa, lite saliv räcker gott. O behåller den där tills Jag säger åt dig att du kan ta ut den. Sov gott medan du kan. I morgon måste du vara på alerten, för då väntar nya uppdrag åt Masters kåta lilla slinka..."
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

0 kommentarer: