CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

22 november 2008

HOS GYNEKOLOGEN

För en gångs skull var Kristina inte det minsta nervös inför eftermiddagens gynekologbesök. Hon hade beställt tid hos Dr. Khuuk, som sas vara grundlig men behaglig genom hela undersökningen. Hon duschade som vanligt på morgonen, men tvättade underlivet lite extra noggrant - det var ju inte varje dag hon hade en främmande man som bökade runt där nere (faktiskt ingen bekant man heller sedan hennes skilsmässa gick igenom för ett drygt år sedan). Hon kom dit i god tid, och fick en parkeringsplats bara ett drygt kvarter från mottagningen. För säkerhets skull la hon i pengar för ett par timmar, vem visste hur länge undersökningen hålla på. Kanske skulle hon bli tvungen att lämna prover också, eller svara på en massa frågor om tidigare hälsoproblem som man ofta fick första gången man besökte en ny läkare.

Receptionisten tog emot henne med ett nästan menande leende, och talade om för henne att allt skulle gå till som en vanlig läkarundersökning till en början. Sedan visade hon henne till undersöknngsrum 4. Där skulle hon klä om till en sjukhusskjorta, och vänta tills en sköterska kom och förberedde för doktorn. Medan Kristina funderade på vad receptionisten hade menat med att det till en början skulle gå till som en vanlig undersökning, gick hon in bakom draperiet, och tog av sig sin jacka och byxorna. Trosorna och tröjan lämnade hon på så länge - hon kunde ju inte sitta där i bara mässingen och vänta. Efter några minuter knackade det kort på dörren, och in steg en ganska ung brunett, som presenterade sig som Camilla. Hon uppmanade Kristina att fortsätta klä av sig, och byta till skjortan hon hade fått i receptionen. Motvilligt gick Kristina bakom draperiet igen och gjorde som hon blivit tillsagd.

Camilla plockade fram instrumenten som skulle användas vid undersökningen, och Kristina ryste till när hon hörde klinget av det hon antog var spekulumet mot metallbrickan. Hon gillade inte spekulum något vidare, och såg inte direkt fram emot att känna den kalla metallen bända ut hennes slida och skapa fri insyn. Strax därefter sa Camilla att hon kunde läggs sig på britsen och vänta på doktorn, så skulle Camilla ta blodtrycket så länge. Manschetten klämde som vanligt obekvämt hårt runt överarmen när Camilla pumpade upp trycket, och stetoskopet var lika ovänligt iskallt som alltid mot armvecket när hon läste av tryckmätaren. "Så här långt ser allt bra ut," sa Camilla och log mot Kristina. "Du vet väl hur man undersöker sina bröst, för att känna igenom dem så man inte går och drar på någon tumör," undrade hon sedan. Kristina skakade på huvudet. Hon hade aldrig brytt sig om att lära sig det - hon var ju precis fyllda 30. "Då ska jag passa på att visa dig, innan doktorn kommer," sa Camilla glatt. "Om du bara drar upp skjortan lite, så jag kommer åt..."

Kristina följde Camillas uppmaning, och drog upp skjortan så att hennes bröst blottades. Det vore ju dumt att inte passa på när man kunde lära sig av ett proffs. Fast det kändes lite pinsamt att ligga där nästan naken när Camilla stod fullt påklädd i sköterskekläder bredvid. Kristina försökte att övervinna sig själv, och drog ett djupt andetag. Camilla la sina varma händer på Kristinas bröst, och började massera dem med fasthet i cirkelgående rörelser. Till sin fasa kände Kristina att bröstvårtorna reagerade på Camillas beröring, och snart var de alldeles hårda. Camilla fortsatte, helt obesvärat och hade snart känt över hela Kristinas bröst. Hela tiden pratade hon, och illustrerade sina rörelser med små förklaringar och tips till hur man skulle göra, och varför olika kraftiga rörelser passade bättre för olika delar av bröstet. Bröstvårtorna dög det till exempel inte att bara smeka, sa Camilla. Dem måste man nypa i, ganska hårt till och med, för att man ska upptäcka några främmande cellförändringar. Kristina hade vid det här laget nästan blivit lite upphetsad av att känna någons varma händer smeka hennes bröst, och nypa hårt i bröstvårtorna.

Det knackade på dörren, och in kom en oerhört stilig ung man, som sträckte fram handen mot Kristina, och presenterade sig som Dr. Khuuk. Han ställde några små frågor till Kristina, om varför hon hade sökt upp honom, och om hon hade några särskilda besvär hon ville ha hjälp med. Kristina förklarade att hon bara ville ha en vanlig undersökning - det var några år sedan hon hämtade ut p-piller och var tvungen att genomgå någon undersökning. "Jag förstår," sa doktorn. "Andra läkare använder oftast latexhandskar, men jag har upptäckt att man då kan missa uppenbara tecken på sjukdom om man gör det, så jag undrar om det går bra att jag genomför undersökningen utan handskar." "Ja, det antar jag," svarade Kristina. Hon ville bara få undersökningen överstökad - med eller utan handskar. "Först använder jag bara mina händer," sa doktorn. "Jag börjar med att känna med ett finger, och sedan för jag in ett eller ett par till." Medan han pratade smorde han in sin högra hand med glidslem.

"Syster, hjälper du patienten över till undersökningsstolen?" Camilla kom, och la sin hand under Kristinas armbåge och ledde henne några få meter över till gynstolen. "Du kan spänna fast benen i byglarna också, när du ändå håller på," sa Dr. Khuuk. Kristina fick hjälp att inta den blottande ställningen i stolen, och la upp ett ben i varje bygel, så att både Camilla och doktorn hade fri visuell tillgång till hennes klitoris, fitta och anus. Doktorn började med att långsamt känna över hennes blygdläppar, och nuddade, nästan retsamt ett par gånger vid klitoris när hans fingrar passerade. Kristina kände sig väldigt obekväm, för hon började tycka det hela var lite upphetsande. Hans händer var så varma och lugna, och det var så länge sedan någon annan än hon själv hade rört vid de ställena på hennes kropp.

Hon ryckte till när hon kände hans ena finger glida in i fittan, som hade börjat fuktas av tanken på att en man rörde vid henne igen. Han kände först på den bakre slidväggen - fram och tillbaka - eller var det ut och in? Kristina var inte längre säker. Sedan gick han över till den främre slidväggen, men först efter att han hade fört in ytterligare ett finger. Kristina flämtade till. Hans fingrar hade stannat upp vid det hon antog var g-punkten, och rörde sig koncentrerat och intensivt där. Hon kände en våg av njutning skölja genom kroppen på henne, och tyckte nästan det var svårt att ligga still. Men, så mindes hon. Hon var hos doktorn, inte på någon jäkla bordell. Doktorn fortsatte att smeka fram och tillbaka över g-punkten, och Kristina kom på sig själv med att försöka lyfta bäckenet lite, så att hans fingrar skulle kunna trycka hårdare.

Doktorn drog plötsligt ut sina fingrar ur henne, och sa att allt verkade vara precis som det skulle, och att han nu skulle utföra en mer noggrann undersökning av hennes yttre könsdelar. Till denna fungerade det inte med fingrarna, utan han var tvungen att ta till tungan. Nu var Kristina så kåt efter hans fingrars behandling av fittan, att hon utan att tveka en enda sekund sa att tungan gick utmärkt att använda. Aldrig hade hon trott att det kunde vara så skönt att bli slickad från anus, via slidmynningen upp till klitoris som det hon kände nu. Hon kände sig lätt som en fjäder, som att hon vilken sekund som helst skulle kunna flyga ut från rummet. Doktorn tog klitoris i munnen, och sög hårt på den. Kristina kände, helt överraskad, hur orgasmen sköljde över henne och fittan började dras samman i rytmiska vågor. Dr. Khuuk sög hennes klitoris, tills han var säker på att orgasmen hade ridit henne färdigt för den här gången.

Sedan bad han Camilla, som under hela undersökningen stått vid sidan av ta över undersökningen av Katarinas fitta. Hon lät tungan spela över fittöppningen, retsamt men alldeles underbart jätteskönt. Doktorn övergick i sin tur till att ömsom nypa i, och ömsom nafsa i Kristinas bröstvårtor. Han sökte ögonkontakt med Katarina, och sa att hennes kropp verkade vara i topptrim - med alla vitala funktioner i ordning. Sedan återgick han till att ägna sin uppmärksamhet åt hennes bröst. När han hörde att Katarinas upphetsning var på väg tillbaka, beordrade han Camilla att ta fram spekulumet, och sätta in det i fittan, så att de kunde se hennes orgasm komma över henne. Katarina hörde spekulumet nämnas, men brydde sig inte alls om det nu.

Hon kände den kalla kanten mot sin öppning, och sedan hur det försvann in i henne. Men allt sådant var ovidkommande nu. All hennes kvinnlighet och hela hennes väsen var koncentrerat till njutningspunkten mellan hennes ben. Hon kände att hon närmade sig orgasm igen, och började andas tyngre. Spekulumet spändes ut, och hon kände hur hon låg vidöppen för dem. Camilla fortsatte oförtrutet att bearbeta Kristina med sin mun. Nu nafsade hon i klitoris, och hade fört in ett finger i Katarinas anal. Kristina kände att hon inte kunde stå emot längre, och ropade: "Jag kommer! Jag kommer, ta mig fan igen!" "Nej, inte riktigt än," sa Dr Khuuk, och nöp stenhårt i hennes ena bröstvårta.

Orgasmen klingade av för ögonblicket, men upphetsningen stegrades på nytt inom loppet av några sekunder, då de återupptog sina aktiviteter ägnade att föra henne till njutning. Snart var Katarina vid orgasmens brant igen, och denna gång lyckades ingen återföra henne därifrån. Hon kände en starkare, mer kraftfull orgasm än hon någonsin upplevt tidigare. För ett ögonblick kändes det som att hon skulle svimma av - så intensiv var upplevelsen. Både Dr. Khuuk och Camilla övergick till att smeka henne med lätta tag, tills hon hade återkommit från sin resa i universum. Sedan hjälpte de henne upp från gynstolen, efter att ha tagit ut spekulumet, och torkat bort det mesta av hennes fittsafter, och ledde henne bort till hennes kläder bakom draperiet. När hon hade klätt på sig, och återfått kontrollen över benen gick hon ut i undersökningsrummet igen, men varken doktorn eller Camilla var kvar.

Hon gick ur rummet mot receptionen, som var alldeles nedsläckt, och gick ut på den kvällsmörka gatan. Tre timmar hade hon varit inne på mottagningen, men som tur var hade hon inte fått parkeringsböter på bilen. Hon skakade på huvudet och log, och konstaterade att hon aldrig mer tänkte gå till någon annan gynekolog - om det inte var så att hon var sjuk, förstås.
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

0 kommentarer: